Editorial stillevens en foto illustraties

Editorial stillevens

Een editorial stilleven of een foto illustratie helpt een geschreven tekst te begrijpen. Ze worden gebruikt in tijdschriften, kranten, boeken of een webpagina. Het doel van editorial stilleven is anders dan dat van een reclamefoto. In plaats van aandacht te vragen voor een product en de verkoop daarvan, verheldert en illustreert het editorial de essentie en de algehele sfeer van het verhaal.

Wilt u uw lezers dienen met een originele afbeelding bij uw Nederlands-, Engels– of Russischtalige tekst? Binnen een paar dagen ontvangt u een concept in schets en vervolgens de foto. Neem contact met mij op om te brainstormen over uw editorial stilleven.

Bij een aantal afbeeldingen hieronder ziet u een rode afspeelknop. Dit betekent dat er een video bij dit concept hoort. Zet vooral het geluid aan voor de maximale beleving!

Beelden ondersteunen woorden

 

Kunst aan de muur of downloaden

Wilt u één van déze afbeeldingen kopen? Dan kunt u kiezen uit een aantal opties:

  • Directe download van het bestand in hoge resolutie voor een poster, een tijdschrift of een folder.
  • Directe download van het bestand in lage resolutie voor uw website of social media ;
  • Poster afgedrukt op FineArt Baryta papier;
  • Foto afgedrukt op plexiglas/ museumglas.
 

#NFT

Wilt u het originele bestand kopen om zeker te zijn dat u de enige eigenaar van de foto bent? Mijn foto’s zijn voorzien van een NFT (een non-fungible token: een
‘onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat). Dit is een bevestiging van de foto als uw eigendom . Deze foto wordt dan ook niet meer verkocht via downloads, posters of op fotostock websites. Bekijk 
mijn collectie op OpenSea