Mijn aanpak

Life has
no CTRL+ Z

Elena Kamphuis

Visuele Content maker

Mijn aanpak

Van econoom tot visuele content maker

Door mijn eerste opleiding als econoom ben ik geboeid geraakt door de financiële wereld. Deze kennis helpt mij om mij beter in te leven in de behoefte van de klanten en visuele content te maken die ze nodig hebben. 

In mijn tweede opleiding bij Photigy tot productfotograaf heb ik veel praktische kennis opgedaan en de fijne kneepjes van studiofotografie geleerd. Nu volg ik regelmatig online cursussen over de meest uiteenlopende onderwerpen: van filosofie tot 3D modelling, van Ikebana tot oude fotografie technieken, ban audio bewerking tot online marketing. Dat alles verbreedt mijn kijk op de wereld en kan ik concepten beter visualiseren.

Mijn aanpak

Nu we allemaal ‘contentmaker’ zijn valt het niet mee om de aandacht van uw doelgroep vast te houden en meer omzet te genereren via socialmedia. Toch is het mogelijk met een relatief klein budget al prachtige resultaten te behalen door uw reclamecampagne op een specifieke doelgroep te richten. Daarom investeer ik veel tijd in de voorbereiding: de Brand Promise, de doelgroep en inhoud besproken worden besproken, evenals de beeldtaal en de visuele tone of voice.

Er zijn talloze visuele middelen om foto’s en video’s zo te maken dat ze perfect aansluiten bij u als klant. Belichting, kleurkeuze, compositie en styling zijn belangrijke beeldtaalelementen die de vakman hiervoor gebruikt.

In de praktijk

Iedere klant krijgt een eigen klantenportaal op mijn website, waarin de campagne moodboards worden opgeslagen, aantekeningen, schetsen, formulieren en de feedback. Ook maak ik aantekeningen van wekelijkse of tweewekelijkse brainstorm sessies zodat alles terug te vinden is.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw bedrijf, tarieven of doorlooptijd? Neem contact met mij op door een email te sturen: ek(at)elenakamphuis.com of te bellen +31 60 29 000 314.

Expertise
Art- direction
Fotografie
Videografie
Beeldbewerking
Styling
 
 
Reviews
Hannah Bayliss

10 months ago


Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness

Working with Elena on my product project was a pleasure. She took time to understand my brand ethos so that she could apply that to the photos. The shots were superb! Elena works quickly, checks in regularly and the results are excellent. I highly recommend Elena and her work!

Meer reviews