Mijn inspiratie

Life has
no CTRL+ Z

Elena Kamphuis

Digital Artist and Commercial Photographer

Mijn inpiratie

Of ik nu op het strand loop, de krant lees, in een museum rondloop of met mijn drie jonge kinderen speel, ik word doorlopend op nieuwe ideeën gebracht. Ik houd van verfrissende concepten en meningen die tegen de stroom in gaan. Daarom zijn kunstenaars als Warhol en Majakovski ook mijn favorieten!

Door mijn eerste opleiding als macro-econoom ben ik geboeid geraakt door de financiële wereld. In mijn tweede opleiding bij Photigy tot productfotograaf heb ik veel praktische kennis opgedaan en de fijne kneepjes van studiofotografie geleerd. Nu volg ik regelmatig online cursussen over de meest uiteenlopende onderwerpen: van filosofie tot 3D modelling, van Ikebana tot oude fotografie technieken. Dat alles verbreedt mijn kijk op de wereld en kan ik concepten beter visualiseren.

Gelukkig stelt moderne technologie ons in staat om onze ideeën uit te beelden. Het is ook heel spannend om te zien hoe snel dit alles zich ontwikkelt, ook in kunst. Ik verwacht niet dat het digitale universum het echte gaat vervangen, maar ik ben verschrikkelijk benieuwd hoe mijn Metaverse er over een paar jaar uit gaat zien!

Expertise
Art- direction
Fotografie
Videografie
Beeldbewerking
Styling
 
 
Reviews
Hannah Bayliss

10 months ago


Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness

Working with Elena on my product project was a pleasure. She took time to understand my brand ethos so that she could apply that to the photos. The shots were superb! Elena works quickly, checks in regularly and the results are excellent. I highly recommend Elena and her work!

Meer reviews