PopArt collages

Minimalistische foto- en video collages in pop-art stijl

Beelden zijn de makkelijkste en snelste manier om een boodschap over te brengen. Een mooi voorbeeld daarvan zijn emoji’s, die al jaren razend populair zijn. Maar ook infographics, strips en illustraties helpen informatie uit te beelden en te verklaren. Door te visualiseren maken we gebruik van ons natuurlijke vermogen om ideeën en concepten uit te drukken in een zichtbare vorm.

Een foto illustratie of een editorial stilleven is bedoeld om een geschreven tekst te verduidelijken of een extra betekening toe te voegen. Het wordt gebruikt in tijdschriften, kranten, boeken of een webpagina. Het doel van het illustreren is anders dan dat van een reclamefoto. In plaats van aandacht te vragen voor een product en de verkoop daarvan, verheldert en illustreert het editorial de essentie en de algehele sfeer van het verhaal.

Beelden ondersteunen woorden

Wilt u uw lezers dienen met een originele afbeelding bij uw Nederlands-, Engelstalige tekst? Binnen een paar dagen ontvangt u een concept in schets en vervolgens de foto. Neem contact met mij op om te brainstormen over uw editorial stilleven.


Heeft u ook een tekst die u wilt laten illustreren door middel van een foto, gemanipuleerde afbeelding of een animatie? Dan kan! Klik op de afbeelding om die uit te vergroten of om een video te starten. Zet je geluid aan en ga lekker kijken!

Vind je deze foto’s en video’s  leuk? Alles is te koop 🙂