Content voor bedrijven

Content voor bedrijven

Reclame en social media content

Nu we allemaal ‘contentmaker’ zijn valt het niet mee om de aandacht van uw doelgroep vast te houden en meer omzet te genereren via social media. Toch is het mogelijk met een relatief klein budget al prachtige resultaten te behalen door uw reclamecampagne op een specifieke doelgroep te richten. Daarom investeer ik veel tijd in voorbereiding. Niet alleen de Brand Promise, doelgroep en inhoud worden besproken, maar ook de beeldtaal en de visuele tone of voice. Er zijn talloze visuele middelen om foto’s te maken die bij de klant passen. Zo zijn belichting, kleurkeuze, compositie en styling belangrijke beeldtaalelementen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Iedere klant krijg een eigen klantenportaal op mijn website, waar de campagne moodboards worden opgeslagen, aantekeningen, schetsen, formulieren en de feedback. Ook maak ik aantekeningen van wekelijkse of tweewekelijkse brainstorm sessies zodat alles terug te vinden is.

Heeft u geen zin of tijd om uw social media kanalen bij te houden? Ik werk samen met een tal social media experts die uw LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram of TikTok kanalen kunnen managen. Samen zorgen wij voor meer conversie en dus meer omzet. 

Heeft u klanten in het buitenland en werkt u het liefst met native speakers? Geen probleem. Uw accounts kunnen ook in het Engels of het Spaans worden verzorgd.

Bekijk hier een voorbeeld van een social media campagne.

 Productfotografie en productvideo

Een mooie reclamefoto of video is essentieel in de moderne e-commerce landschap. Een foto of video die de zintuigen prikkelt, eigenschapen van een product goed laat zien, uw doelgroep aanspreekt. Er komt veel bij kijken om een doeltreffend beeld te maken: de styling, de locatie, de belichting, de bewerking, en het allerbelangrijkst- het idee.  Daarom maak ik samen met uw eerst een ‘brief’ waar uw doelstellingen, uw doelgroep de kernwaarden van uw merk worden beschreven.

Packshots

Heeft u een webwinkel of verkoopt u via e-commerce platforms? Dan zijn goede foto’s van uw producten van groot belang. Tegenwoordig maken veel grote bedrijven zelf packshots door middel van een lichttent of een simpel fotostudio. Voor een groot aantal producten volstaat deze DIY fotografie prima. Het wordt iets ingewikkelder als het om reflecterende oppervlaktes gaat, bijvoorbeeld glas of chroom.  Daar vergt meer kennis van, bijvoorbeeld, licht, materiaal en apparatuur. Bent u niet tevreden met uw foto’s? Ik help uw graag met mooie pakshots die uw product laten shinen.

Producten die een interessante vorm hebben lenen zich perfect voor 360 graden video’s. Denk aan decorartikelen, kunstobjecten, schoenen of sieraden. Je ziet steeds vaker deze video’s op e-commerce platforms. Wilt u dat ook proberen? 

U kunt ook bij mij terecht voor visuals voor:

-Employer branding

-Reportages & Events

– Portret

Logo animatie

Date:
Category: