Fotografie van product composities

U wilt reclame maken voor meerdere producten van uw merk in één foto? Of u wilt de inhoud van een cadeauset showen? Of u heeft een webshop en wilt product composities van verschillende merken tonen?

U zegt het maar! 

We beginnen met het bedenken van een concept: is de afbeelding bedoeld voor een banner op uw website; of  voor een post op social media; of wilt u een award winnen met uw product… Afhankelijk van het doel wordt een compositie gemaakt met daarbij horende props, oftewel rekwisieten. U ontvangt eerst een schets of een voorbeeld-foto. Als die overeenkomt met wat u voor ogen hebt dan zet ik het definitief voor de lens en krijgt u binnen een paar dagen het eindresultaat.

Digitale etalages

Steeds vaker krijg ik van eigenaren van een webwinkel het verzoek om een digitale etalage te maken. Zo’n etalage heeft enorm veel voordelen: u laat zien wat u verkoopt, uw homepage ziet er meteen goed uit, uw kunt producten taggen en ze wisselen wanneer u dat wilt. 

Maar hoe maakt u zo’n etalage? In de meeste gevallen moet u producten combineren die er verschillend uitzien en zijn gemaakt door verschillende leveranciers. Het kan lastig zijn om een goed ogende etalage te maken zonder concessies te doen aan compositie regels en kleurgebruik. En niet te vergeten, aan uw eigen huisstijl! Ik kan voor elke gelegenheid een etalage voor u maken, voor de zomer, de herfst, Kerst, Moederdag of Pasen. neem contact met mij op om uw digitale etalage te bespreken.

Een etalage waar je niet aan voorbij loopt