Profielfoto

Profielfoto

Nu steeds meer organisaties de druk voelen om transparant te zijn, groeit ook het belang van goede profielfoto van de medewerkers. Of het nu om een managementboard of om de customerservice gaat, u wilt dat hoe dan ook dat uw collega’s er professioneel, toegankelijk en representatief uitzien. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Een zakelijke profielfoto, oftewel een headshot, kunt u in alle soorten en maten krijgen. Bij een profielfoto op LinkedIn bijvoorbeeld is de witte, lichtgrijze of lichtblauwe achtergrond het meest gebruikelijk. Als u een profielfoto voor uw eigen website of een folder wilt laten maken dan is de achtergrondkleur afhankelijk van uw huisstijl, het doel en de opmaakt. Omdat ik meer dan 20 verschillende kleuren achtergrondpapier heb, is de keuze reuze. Ook is het mogelijk om met gekleurd licht te werken en de achtergrond in fotobewerkingsprogramma’s, zoals Adobe Photoshop te veranderen.

Ik beschik over een mobiele studio en kan meerdere personen per fotosessie fotograferen. Vaak neem ik een afkijkmonitor mee zodat u en uw collega’s ter plekke de foto’s kunnen selecteren die ik vervolgens zal retoucheren.

Het is meestal mogelijk om achteraf de achtergrondkleur naar uw wensen aan te passen, denk aan grijs, lichtblauw of off- white.

Bekijk hier voorbeelden van studioportretten en hier enkele portretten op locatie.

Date:
Category: