Studiofotografie voor producten

Studiofotografie voor producten

Veel producten lenen zich uitstekend voor studiofotografie, zeker producten die op een tafel passen. Daarom heeft dit genre van fotografie ook tabletop fotografie. 

In de studio is het mogelijk om voor ieder product een eigen wereld te creëren. Dat komt doordat de fotograaf de volledige controle heeft over het licht en de omgeving, evenals de achtergrond. Er is meestal voldoende tijd om de beste compositie te maken en de juiste rekwisieten te kiezen.

Naast de technische voordelen biedt deze vorm van studiofotografie ook ruimte om de voordelen van uw product goed in beeld te brengen. Zelfs kleine aanpassingen kunnen al een inhoudelijk verschil maken.

Studie en studio

Ik heb een moderne studio die is uitgerust met state-of-art-apparatuur. Veel verschillende lichtvormers, lenzen, diffusers, reflectoren, achtergronden en studiolampen maken het mogelijk om mooie afbeeldingen te maken in een hoge resolutie. De juiste apparatuur gecombineerd met  de kennis en ervaring die ik aan de Photigy, School of Product photography en de opleiding Visuele Communicatie heb opgedaan, stelt mij in staat om het beste uit uw product te halen. Als creatieve partner denk ik van begin tot het einde met u mee, van een moodboard tot uiteindelijke plaatsing op de website. Ik geef u waardevolle inzichten, gebaseerd op jarenlange ervaring met andere webwinkel eigenaren.

Turn- key projecten

De kans is reëel dat u weinig trek hebt in het bij elkaar zoeken van rekwisieten, achtergronden en modellen voor uw producten. In studiofotografie zijn deze zaken van cruciaal belang, ze kunnen uw afbeeldingen maken of kraken. Ik neem u de productie uit handen zodat u kunt focussen op uw core business. Zodra het concept is goedgekeurd gaan de voorbereidingen van start en die stoppen pas wanneer u tevreden bent. Werkt u liever met een eigen stylist? Geen probleem. U bepaalt hoe uw dreamteam eruit ziet.

Besparing

U kunt gebruikmaken van verschillende tailor made pakketten. Studiofotografie en video kunnen gecombineerd worden met packshots. Op deze manier bespaart u niet alleen op verzend- en retourkosten maar geniet u ook van aantrekkelijke pakketkortingen. Een ander bijkomend voordeel is dat al uw visuals door een fotograaf in een stijl zijn gemaakt. Deze synergie is gunstig voor uw branding en voor uw portemonnee.

 

Wacht niet totdat uw webshop verdwijnt in het grote oerwoud van e-commerce. Met de juiste marketingstrategie en mooie, werkende productfotografie bent u verzekerd van veel klandizie.

Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Zet uw visuals aan het werk