Studioportret

Studioportret

U wilt een mooi studioportret maar u vindt een fotoshoot nog een beetje spannend? Niet bij mij! Ik vind het belangrijk dat u met veel plezier voor de lens staat en een goede gezellige sfeer is essentieel. Ook een goede voorbereiding neemt een deel van de spanning weg. Door samen, nog voor de echte fotoshoot, het doel en de middelen van uw studioportret te bespreken, weet u op de dag zelf precies wat u te wachten staat. Ik geef u kleding- en visagie-advies en zo nodig maken we een lijst van benodigde rekwisieten.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik u voortdurend waardoor u ook meer zelfvertrouwen krijgt. Op het scherm kunt u elke foto zien die we maken, totdat we de perfecte houding, blik en glimlach te pakken hebben. Afhankelijk van uw wensen zal ik een aantal foto’s retoucheren. De mate van bewerking varieert van subtiel tot high -end retouching, afhankelijk van uw wensen. Dankzij moderne technieken is tegenwoordig vrijwel alles mogelijk, toch ben ik van mening dat het doel van het retoucheren slechts het corrigeren van imperfecties moet zijn, in plaats van mensen mooi maar bijna onherkenbaar maken.

Wilt u een studioportret en wilt u niet te ver reizen? Ik heb een mobiele studio die vrijwel overal opgebouwd kan worden. Ik neem de achtergronden, lampen en ander materiaal mee om een mooi studioportret voor u te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel op 06 29 000 314 op mail naar ek(at)elenakamphuis.com.

Bekijk hier mijn portfolio van profielfoto’s (headshots)

En bekijk hier mijn portretten op locatie