Heeft u professionele foto’s nodig voor uw webshop, blog of social media kanalen? Ik heb drie verschillende abonnementen die voor ieder budget en behoefte geschikt zijn.

Deze prijzen zijn inclusief voorbereiding van uw producten, zoals schoonmaken, verwijderen van etiketten op de achterkant van transparante producten, enz. en een hoogwaardige postproductie – verwijderen stof, krassen, vlekjes en andere onvolkomenheden, centreren, rechttrekken, etc.

Daarnaast kunt u mij inhuren voor andere postproductie klussen, zoals het verwijderen of aanbrengen van logo’s, toevoegen of verwijderen van objecten, complexe retouchering, etc. Mijn uurtarief is 75 euro ex. VAT.

Packshots

Het basispakket van 20 packshots – productfoto’s op een transparante / witte achtergrond begint vanaf 230 euro, oftewel 11,5 euro per foto.

Deze prijs is afhankelijk van het aantal factoren, zoals aantal vergelijkbare producten in de batch, de tijd die nodig is om het product voor te bereiden voor de shoot, de tijd die wordt besteed aan het retoucheren en aanvullende leveringsvereisten. Voor het gebruik van mobile studio wordt er een toeslag van 30% berekend. Vraag een passende offerte aan afgestemd op uw product en gestelde eisen.

Het tarief is ook afhankelijk van het volume: hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Indien uw bestelling kleiner is dan het basispakket (20 afbeeldingen), gelden er speciale prijzen. De minimale afname is 230 euro ex. BTW per sessie.

Alle prijzen zijn exclusief het uurtarief van een propstylist of foodstylist als dit nodig is voor de shoot. Ik werk met een aantal stylisten, maar ik ben altijd blij om nieuwe collega’s te ontmoeten!


Bovenstaand tarief is niet van toepassing op advertentiecampagnes aangezien deze maatwerk vereisen. Voor een gesprek kunt u direct bellen met +31 629 000 314.