Bedrijven
fotograaf

Fotograaf voor Zakelijk Succes

Als fotograaf breng ik meer dan alleen beelden; ik bied een krachtig hulpmiddel om jouw merk te versterken en te communiceren met je doelgroep.

Als productfotograaf kan ik jouw producten in hun beste licht presenteren, terwijl mijn portretfotografie de menselijke kant van je onderneming belicht. Met evenementenfotografie leg ik memorabele momenten vast, terwijl interieurfotografie de ambiance van je locatie vastlegt.

Het is opmerkelijk dat visuele informatie 60.000 keer sneller wordt verwerkt dan tekst, waardoor duidelijk wordt hoe belangrijk sterke beelden zijn voor effectieve klantcommunicatie. Bovendien heeft onderzoek  aangetoond dat artikelen met afbeeldingen 94% meer weergaven krijgen dan artikelen zonder afbeeldingen.

Benieuwd naar mijn werk als fotograaf? Bekijk mijn portfolio en ontdek mijn expertise binnen productfotografie, portretfotografie, evenementenfotografie en interieurfotografie.

Ik geef vorm aan jouw verhaal met treffende beelden die je bedrijf doen opvallen. Laten we samen de kracht van fotografie verkennen en jouw merk visueel versterken.

Productfotografie

Het inhuren van een professioneel productfotograaf ligt voor de hand omdat productfoto’s steeds belangrijker worden in het moderne e-commerce landschap. Deze afbeeldingen worden gebruikt voor websites, social media, folders en magazines.

Een goede foto prikkelt de zintuigen, etaleert de eigenschappen van het product, spreekt uw doelgroep aan en zet aan tot actie- het toevoegen van het product aan het winkelmandje. Er komt veel bij kijken om een krachtig en pakkend beeld te maken: de styling, de locatie, de belichting, de bewerking, en het allerbelangrijkste: het idee! Als productfotograaf denk ik met u mee. Ik documenteer je doelstellingen, je doelgroep en de kernwaarden van je merk. Met behulp van de juiste locatie, rekwisieten en modellen ontstaat er beeld dat werkt.

Ik beschikt over een moderne mobiele studio die makkelijk op locatie opgebouwd kan worden. Dat biedt mogelijkheden om diverse producten te laten fotograferen, ook zeer grote of zware producten. 

Ik kan je helpen met:

  • Lifestyle fotografie op locatie

  • Studiofotografie

  • Productfoto's op een witte achtergrond (packshots)

  • Productfoto's met styling

  • Composities van producten

Evenementen fotografie

Evenementenfotograaf is graag van de partij

Een evenementenfotograaf neemt u niet alleen veel werk uit de handen tijdens het event, maar biedt u nog veel meer voordelen. Een goede fotograaf heeft een artistieke blik die hem in staat stelt om van gewone kiekjes beelden te maken die je bij blijven. Ook uw communicatie en marketingafdeling zult u een groot plezier doen met het aantrekken van een evenementenfotograaf.

Beeldbank

Foto’s die gemaakt zijn door een goede evenementenfotograaf zijn bij uitstek geschikt voor uw eigen beeldbank. En met een goed gevulde beeldbank is uw social-media-kalender zo voltooid. Omdat de personen op de foto’s er ontspannen en informeel op staan zijn deze beelden ook makkelijk te gebruiken ook voor post’s die niets met het event te maken hebben.

Event marketing

Aansprekende verslaggeving is zeker handig ook tijdens het event. Uw communicatieafdeling wil de hele wereld mee laten genieten van de happening en vraagt daarom al in de eerste twee uur om een paar foto’s. Deze foto’s worden vaak op LinkedIN of Twitter gedeeld. Omdat ik altijd de computer meeneem naar een klus, is het bewerken van foto’s on-the-fly is geen probleem. 

Mooie opvallende foto’s, gemaakt door uw professionele evenementenfotograaf, stuurt u ook graag naar uw relaties. Of het nu gaat om sprekers op uw event, sponsoren of belangrijke relaties, het delen van foto’s is een mooie manier om ze extra aandacht te geven. Ook zij willen kwalitatief goede foto’s gebruiken voor social media en misschien hun beeldbank.

Eigen personeel

Expressieve foto’s van je evenement zijn niet alleen bruikbaar voor uw marketing maar ook heel leuk voor uw eigen mensen. Trakteer je personeel op leuke herinnering van dat ene bedrijfsfeest, teambilding uitje of een workshop! Mensen kijken graag de foto’s  terug, slaan ze ook op en delen op social media.

In mijn blog vertel ik meer over wat de essentiële stappen zijn in de voorbereiding voor zowel de klant als de fotograaf. 

Of wilt u liever een video, oftewel een aftermovie? Klik dan hier en bekijk de voorbeelden.

Portretten

Portret op locatie

Een juiste portretlocatie is halve werk. De locatie maakt het verhaal dat u wilt vertellen helemaal af. Uw kantoor, een bijzondere plek in de stad, uw studio of een atelier vertellen wie u bent en wat u doet.

Portretten op locatie voegen een nieuwe dimensie toe aan uw bedrijfsimago. Ze creëren een authentieke achtergrond die de professionaliteit en persoonlijkheid van uw team belicht. Het is niet alleen een foto, maar een visueel verhaal dat uw klanten een kijkje achter de schermen biedt.

Studio portret

Met gecontroleerde belichting en achtergronden van een studioomgeving komt uw boodschap duidelijk naar voren. Of het nu gaat om een formeel portret of een meer creatieve opname, studioportretten bieden veelzijdigheid en een tijdloze esthetiek. 

Wil je een studioportret en wil je niet te ver reizen? Ik heb een mobiele studio die vrijwel overal opgebouwd kan worden. Ik neem de achtergronden, lampen en ander materiaal mee om een mooi studioportret voor je te maken.

Headshots (profielfoto's)

Wat is de belangrijkste reden om een portretfotograaf in het huren? Een van de hoofddoelen van je website is het laten zien dat je als bedrijf geloofwaardig bent, een betrouwbare partij ben om zaken mee te doen. Een professioneel hoogkwalitatief zakelijk portret van jezelf en je medewerkers mag er daarom niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor profielfoto’s voor LinkedIn, Teams, Zoom en andere platforms. Je mensen vertegenwoordigen je bedrijf en zeggen iets over jou als werkgever. Neemt je je eigen mensen serieus, dan neemt u ook je klanten serieus.

Beelden die Impact Maken

Interieur fotografie

Interieurfotografie

Interieurfotografie biedt bedrijven een waardevolle troef om hun ruimtes te presenteren. Onderzoek wijst uit dat 75% van de consumenten gelooft dat professionele foto's van interieurs de belangrijkste factor zijn bij het evalueren van een bedrijf.

Deze vorm van fotografie onthult de kern van uw fysieke omgeving en straalt professionaliteit en esthetiek uit. Met aandacht voor detail en innovatieve composities leg ik als interieurfotograaf de unieke sfeer van uw ruimtes vast, waardoor u potentiële klanten aantrekt met beelden die uw bedrijfsidentiteit weerspiegelen.

Extra Services

Beeldbewerking

Naast fotografie bied ik ook beeldbewerking aan als extra service. Beeldbewerking, oftewel editing, is tegenwoordig een must voor elke foto. De mate van bewerking hangt af van de wensen van de klant: van lichte witbalans- en kleurcorrecties tot high-end retouching. 

Van portretretouchering tot het verfijnen van producten: dit proces polijst en perfectioneert de beelden, met een zeer professionele uitkomst.

Visualisatie door middel van moodboards

Een van mijn aanvullende diensten is het creëren van visuele moodboards. Door middel van geselecteerde afbeeldingen, kleuren en texturen, geef ik je concept een tastbare vorm en richting.

Moodboards zijn een krachtig hulpmiddel om uw visie te communiceren en een samenhangende esthetiek te ontwikkelen voor je project. Laat mij je ideeën omzetten in inspirerende visuele referenties die als leidraad dienen voor een succesvolle uitvoering.

Productie

Naast fotografie en beeldbewerking bied ik ook productie als waardevolle extra service. Met zorgvuldige planning selecteer ik de perfecte locaties, coördineer ik geschikte modellen en stippel ik de optimale tijdslijn uit. Elk detail, van belichting tot setting, wordt zorgvuldig geregeld voor een soepel lopende fotoshoot. Laat mij als fotograaf en producent de complexiteit van uw project ontzorgen, zodat we prachtige resultaten kunnen creëren.

Styling

Een essentieel onderdeel van mijn dienstverlening is styling, vooral voor productfotografie. Met een uitgebreide collectie kostbare rekwisieten kan ik de perfecte sfeer creëren die de kern van uw producten weerspiegelt.

Goede styling gaat verder dan alleen het esthetische aspect; het is een krachtig instrument om storytelling te versterken. Elk element, van kleur tot textuur, draagt bij aan het vertellen van een verhaal over uw merk en product. Laat mijn expertise in styling uw producten in de schijnwerpers zetten met een visuele taal die uw klanten aanspreekt en overtuigt.


Niet gevonden wat je zocht? Vraag mij!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Elena Kamphuis Studio

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 290 003 14

© Powered by Totoweb.