Innocos
Project

Innocos
Project

De
Opdracht

Klant

Innocos

Project

Blue Beauty Awards & Monaco Summer Summit

Jaar

2021- heden

Uitdaging:

Jaarlijks worden de Blue Beauty Awards gehouden, een competitie die de meest vooruitstrevende merken in de beauty-industrie erkent. Er worden meerdere prijzen uitgereikt in verschillende categorieën en de winnaars en hun producten moeten op een boeiende manier worden aangekondigd.

Daarnaast worden er summits georganiseerd op verschillende locaties in Europa en de Verenigde Staten. In 2022 vond een Summer Summit plaats in Monaco en er was een fotoreportage nodig om de aanwezigheid van het merk Innocos te versterken.

  celebrating and recognising the outstanding achievements of companies and brands that prioritise sustainable, eco-conscious, and ocean-friendly practices in their products

  Blue Beauty Awards

  Uitvoering

  In de studio werden productfoto's gemaakt voor bedrijven die genomineerd waren voor de Blue Beauty Awards. Er werd gekozen voor een ingetogen en natuurlijke stijl om de duurzaamheid van de merken te benadrukken. Natuurlijke ingrediënten werden gevisualiseerd door het gebruik van rekwisieten van natuurlijke oorsprong, zoals glas, hout, steen, keramiek en bloemen. De kleurenpaletten werden ontleend aan het Brave Ground-palet van 2021 (Flexa).

  Mijn Inspiratie

  Voor de Blue Beauty Awards was koos ik de natuur van het noordelijk halfrond als miijn inspiratie. De winnaars van de Blue Beauty Awards zijn innovatieve bedrijven die hoog scoren op #Organic, #NoWaste, #CrueltyFree, #Circular, enz. Alle gebruikte rekwisieten zijn afkomstig uit bossen en stranden in Nederland, zonder materialen van niet-natuurlijke oorsprong te gebruiken.

  Monaco Summer Summit

  Voor de fotoreportage van de Summit lag de nadruk op het uitstralen van luxe gecombineerd met duurzaamheid en innovatie.

  De afbeeldingen zijn gebruikt voor slide decks en de nieuwe website van Innocos. Ook waren ze gedeeld met de deelnemers voor hun eigen social media campagnes en websites.
  Resultaten

  De Blue Beauty Awards trokken aanzienlijke media-aandacht en ontvingen positieve reacties van deelnemende bedrijven. Succesvolle campagnes op LinkedIn en Instagram leidden bezoekers naar de website van Innocos. De afbeeldingen werden ook veelvuldig gebruikt in nieuwsbrieven.
  Heb je ook een leuk project?

  Samen
  werken?

  Elena Kamphuis Studio

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31 6 290 003 14

  © Powered by Totoweb.