TrinamicDJ's

TrinamicDJ's

Mijn
taken

Klant

Trinamic

Jaar

2022, Amsterdam

Projecttype: Portretfotografie en illustratie

Uitdaging

Het jonge DJ-collectief uit Amsterdam, genaamd Trinamic, staat op het punt om de wereld te veroveren. Een trio van Nederlandse DJ's heeft een vaste avond op het radiostation Amsterdam Most Wanted.

Daarnaast heeft Trinamic ook een aantal abonnees op het muziekplatform SoundCloud, waar hun opnames wekelijks worden gepubliceerd. Het hoofddoel is het vergroten van de naamsbekendheid. Er is behoefte aan veel visuele content om een nieuwe Instagram-account te lanceren en om zich op SoundCloud te profileren.

Trinamic is deep & progressive techno by Alex Hent, Kristiaan Kiwitz & Thom David

Brought together

Uitvoering

Ik ben ingehuurd om content te maken die op Instagram zullen worden geplaatst. Omdat de klant zelf video's met een smartphone maakte, heb ik mij gericht op studioportretten en buitenopnamen. De studio van Amsterdam Most Wanted is gevestigd op een zeer fotogenieke locatie, namelijk de NDSM-werf in Amsterdam. Deze plek is een hotspot binnen de creatieve gemeenschap van Amsterdam. De nabijheid van het beroemde graffiti-museum STRAAT biedt geweldige decors voor fotoshoots. De locatie sluit perfect aan bij Trinamic's imago - edgy, industrieel, kleurrijk en intens. Bovendien bevindt de studio waar het trio wekelijks samenkomt zich in een ondergrondse bunker, beschilderd met graffiti.

Voor publiciteitsdoeleinden zijn er ook studioportretten gemaakt. Deze content zal verschijnen in landelijke tijdschriften, online platforms en op sociale media, met name Instagram. Voor de promotie op SoundCloud moeten zowel individuele portretten als groepsportretten worden gemaakt. Er is tevens vraag naar creatieve covers, oftewel thumbnails, voor SoundCloud-afleveringen. Deze thumbnails worden als digitale collages aangeleverd.

Creatief Proces

Een moodboard is samengesteld met elektrokleuren: magenta, blauw en groen. Dit wordt aangevuld met portretten die zwart-wit worden gemaakt.

Mijn Inspiratie

Het is niet vaak dat ik gevraagd word om in een ondergrondse bunker in Amsterdam te fotograferen. De omgeving stimuleert van nature je creativiteit en je wordt meegevoerd door de sfeer. Ook de muziek draagt enorm bij aan de stemming. Bij het maken van de covers speelde ik de muziek van Trinamic af om het te visualiseren.

Ben je ook creatief? 

Laten we
samenwerken

Elena Kamphuis Studio

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 290 003 14

© Powered by Totoweb.