The Hague andPartners

The Hague and Partners

Mijn 
Taken

Klant

The Hague and Partners- Marketingbureau van Gemeente Den Haag

Jaar

2022- heden, Den Haag

Projecttype: 


Foto's / Video's / Editorial Collages / Productfoto’s / Grafisch ontwerp

Uitdaging: 

Het creëren van visuele content voor Den Haag om de stad internationaal te promoten. Deze content wordt zowel online gedistribueerd als offline. Bovendien is de officiële webwinkel met producten voor consumenten en bedrijven vernieuwd.

Elena is a great video maker! She thinks through the script with the client, prepares for the shoot and makes sure the quality of the final product is high.

I have had a pleasure working with her on several projects and highly recommend her as a talented and very organized videographer.

Luba Fateeva, Head of B2B Marketing

Productfotografie

Alle producten die verkocht worden via de webwinkel The Hague Info Store (denhaag.com) zijn opnieuw gefotografeerd. Ook zijn er productcomposities gemaakt om de verkoop van kerstpakketten te stimuleren.

Uitvoering

Om de contentkalenders van The Hague Business Agency en The Hague Convention Bureau goed gevuld te houden, zijn er veel fotoreportages en aftermovies gemaakt, evenals aankondigingen van events. Ook zijn bedrijfsfilmpjes van nieuwe startups en branche gerelateerde brochures gecreëerd om het bedrijfsleven in Den Haag in het zonnetje te zetten.

Alle producten uit de webwinkel zijn opnieuw gefotografeerd en productcomposities gemaakt om de verkoop van kerstpakketten te stimuleren.

Een inspirerende samenwerking met andere creatievelingen en marketing professionals heeft gezorgd voor het mooie resultaat. Ook de goed gedefinieerde huisstijl van Den Haag Marketing creëert een prettig speelveld om nieuwe visuele content te ontwikkelen.

Eventfotografie

Elena is iemand die een complexe boodschap makkelijk om kan zetten in een video of foto. Zij kan meedenken met het strategisch positioneren van een bedrijf (of merk) met behulp van beelden.

De digitale wereld wordt steeds complexer waardoor de juiste keuzes maken steeds belangrijker wordt om je te kunnen onderscheiden.

Elena kan deze maken waardoor je vlot kan werken en snel tot een mooi eindresultaat komt.

Rosa Sipkema, Communication Manager, The Hague Convention Bureau

Digitale collages

Ter illustratie van artikelen in Inspiration Magazine en posts op LinkedIN zijn er digitale colleges gemaakt. Abstracte onderwerpen, zoals Cyber Security, Privacy en technologie worden op deze manier gevisualiseerd.

Resultaten

Het behalen van de KPI’s op sociale media, zoals de engagement en het aantal volgers, en het verhogen van het aantal websitebezoekers en het toegenomen aantal bezoekers van evenementen.

Dit project is heel speciaal en inspirerend voor mij als visuele content creator. Het mogen dienen van de stad is een prachtig doel. Er zijn ook veel stakeholders betrokken bij het uitvoeren van het content- en marketingplan, wat ook andere kwaliteiten vergt van de visuele content creator dan alleen het bedenken en maken van content.

Bekijk ook voorbeelden van mijn werk op de pagina's Eventfotografie, Productfotografie en Video.

Wilt u dat ik meedenk

over Jouw
visuals?

Elena Kamphuis Studio

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 290 003 14

© Powered by Totoweb.