Zakelijk portret portfolio

Picture perfect: je zakelijke portret

Wat is de belangrijkste reden om een portretfotograaf in het huren? Een van de hoofddoelen van je website is het laten zien dat je als bedrijf geloofwaardig bent, een betrouwbare partij bent om zaken mee te doen.

Een professioneel hoogkwalitatief zakelijk portret van jezelf en je medewerkers mag er daarom niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor profielfoto’s voor LinkedIn, Teams, Zoom en andere platforms. Je mensen vertegenwoordigen je bedrijf en zeggen iets over jou als werkgever. Neemt je je eigen mensen serieus, dan neemt u ook uw klanten serieus.

Eenheid

Er zijn veel redenen waarom een goed portret een krachtig middel is om visuele impact te creëren en je merkidentiteit te tonen. Of je voor headshots kiest (op een witte achtergrond) of voor een portret op locatie, het is belangrijk dat je eenheid naar buiten uitstraalt. Je komt als merk sterker te staan als je goed nadenkt over hoe je je medewerkers wilt laten portretteren, over de stijl en het idee erachter. Ook de portretten moeten tenslotte on brand zijn. Ze moeten passen bij je bedrijfs-DNA, je tone of voice, je visual branding. En ze moeten een waardevolle verrijking bieden aan uw merk. Om daarachter te komen neemt een goede portretfotograaf altijd ruimte tijd voor een goed gesprek en grondige voorbereiding.

Zet je team in de schijnwerpers

Als de go-to zakelijk portretfotograaf breng ik niet alleen glimlachen op gezichten, maar creeër beelden te die uw team en merk vertegenwoordigen: headshots, groepsportretten en lifestyle portretten. Laten we samenwerken om uw bedrijf van z'n beste kant te laten zien!

Lees hier mijn PRO tips over de dresscode, voorbereiding, communicatie met je mederwerrkers en nog veel meer. 

Elena Kamphuis Studio

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 290 003 14

© Powered by Totoweb.