02 mei 2023
Reportage, Video

Event video, een mooie herinnering

Een wereld zonder Parkinson, het kan! Dit is de boodschap van een event video die ik de vorige week maakte voor de Parkinson alliantie. Wetenschappers, onderzoekers, farmaceuten, artsen, donateurs, beleidmakers en Parkinsonpatiënten kwamen die middag bijeen om te praten over mogelijke vooruitzichten. Invitez, een leerwerkbedrijf van het ROC Mondriaan verwelkomde de gasten op een chique manier, ze kregen een bijzonder diner aangeboden dat door de studenten zelf gemaakt was. De leerlingen van het ROC studeren hospitality en zijn chefs en restaurantmanagers in spe. De gerechten zagen er geweldig uit en zo smaakten ook! En de bediening was op het niveau van een sterrenrestaurant.

Ik werd gevraagd om een event video te maken om hiermee de deelnemers te bedanken en hun een leuke herinnering als cadeau te geven. De focus in de video moest op de sfeer liggen en de diversiteit van het publiek. Alleen samen zijn we sterk om de ziekte te overwinnen, zo luidde het motto.

De sfeer

De sfeer was fantastisch en de stemming zat er goed in. Twee BNR presentatoren, Annette van Soest en Thomas van Zijl praatten het programma aan elkaar en zorgden voor dynamische panels met onder andere Ad Melkert en Wouter Bos. Daarnaast kwamen vooraanstaande onderzoekers en artsen aan het woord.

Als de muziek van Raymond van het Groenewoud ook nog klinkt, dan kan het niet meer mis gaan.

Kortom, een klus om van te smullen. Veel emotie bij de gasten, gedrevenheid van studenten, mooie aankleding, geweldige gerechten, leuke muziek en prachtige bloemen, alle ingrediënten voor een goede event video. Wat wil je nog meer?

Wil je andere event video's bekijken? Klik dan hier.

Elena Kamphuis Studio

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 6 290 003 14

© Powered by Totoweb.